Hoț imobilizat de un jandarm, după ce individul fugise cu geanta unei femei

Jandarmii brăileni, încă o dată, și-au demonstrat profesionalismul chiar și atunci când sunt în afara programului de lucru. Un caz, recent mediatizat, vorbea despre plt. adj. Beraru Adrian, care a salvat o femeie dintr-un incendiu, deși se afla în timpul său liber. Iată că astăzi, unei alte femei, plt. maj. Dumitraşcu Daniel i-a recuperat un bun furat, în plină zi, pe o stradă din Municipiul Brăila.
„Sâmbătă, 21 august a.c., ora 12:00, Calea Galați, în apropierea bisericii “Sfântul Ioan”, din Municipiul Brăila, o femeie începe să strige după ajutor. Doar ce-i fusese smulsă geanta din mână. Individul, nu prea mare la înălțime, o ia la fugă printre trecători, în încercarea de a se face nevăzut.”, au relatat despre acest eveniment reprezentanții I.J.J. Brăila.
Ce s-a întâmplat mai departe, și care a fost deznodământul acestui eveniment, aflăm tot de la jandarmi: „În același timp, o mașină oprește rapid pe dreapta, șoferul coboară în viteză și îi ia urma individului ce-și însușise bunul. Reușește să-l prindă și îl imobilizează, după care cere ajutorul organelor abilitate.
Bărbatul ce a împiedicat furtul este plt. maj. Dumitraşcu Daniel, unul dintre colegii noștri din cadrul Jandarmeriei Brăila. Se afla în timpul liber… Felicitări, Daniel, pentru spiritul civic!
Cât despre autorul furtului, acesta a fost preluat de un echipaj de poliție pentru luarea măsurilor legale.”

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila