S.U.P.A.G.L. Brăila organizează “Ziua Porților Deschise” la adăpostul pentru câinii fără stăpân, din localitatea Unirea

Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila (S.U.P.A.G.L. Brăila) organizează sâmbătă, 21 august 2021, în intervalul orar 10:00-12:00, “Ziua Porților Deschise”, în incinta adăpostului pentru câinii fără stăpân din localitatea Unirea.
Evenimentul are ca scop principal stimularea adopțiilor câinilor fără stăpân, informarea și educarea publicului cu privire la protecția animalelor, încurajarea voluntariatului.
Potrivit precizărilor reprezentanților organizatorului acestui eveniment, „Vizitatorii pot interacționa cu animalele din adăpost și vor putea adopta căței. Pentru adopție solicitanții trebuie să prezinte următoarele documente: carte de identitate, adeverință de venit și actele de spațiu. Cei care nu dispun pe moment de un spațiu adecvat dar vor să salveze un câine, pot opta pentru adopția la distanță.
Persoanele care adoptă un câine în cadrul acestui eveniment vor beneficia de transportul gratuit al câinelui în municipiul Brăila, după sterilizarea și vindecarea acestuia. Totodată vor beneficia de produse de îngrijire pentru câini oferite de FARMAVET SA.”

Conform sursei citate anterior, în cadrul evenimentului vor fi distribuite pliante pentru informarea vizitatorilor cu privire la obligațiile deținătorilor de câini. Totodată vizitatorii vor avea ocazia să se informeze cu privire la necesitatea sterilizării și microcipării animalelor de companie.

Foto Fb. Adapost Unirea- Braila