„Corala Camerata”, a CJCPCT Brăila, își reia activitatea

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, aduce la cunoștința iubitorilor de muzică corală, reluarea activității „Coralei Camerata” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila.
„Corala Camerata”, cu o îndelungată și prestigioasă activitate, ce a transformat muzica corală în adevărate momente înălțătoare, își redeschide porțile tuturor categoriilor de iubitori ai acestei arte, muzicieni și amatori, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu, invitându-i pe membrii deja înscriși, să revină în formulă.
Persoanele care doresc să devină membri ai „Coralei Camerata” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila sunt rugate să se prezinte la sediul instituției, din Municipiul Brăila, Piața Traian, nr. 2 sau să contacteze organizatorul, pentru mai multe detalii la numărul de tel. 0239.614.710/ e-mail cult.traditional@gmail.com.