„Interviurile Centrului” cu Camelia Vechiu

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează în data de 21 iulie 2021, ora 14:00, evenimentul cultural „Interviurile Centrului” cu Camelia Vechiu, Decanul Facultăţii de Management Marketing în Afaceri Economice din cadrul Universităţii „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti.
Cu o vechime de peste 20 de ani în mediul academic, dna Decan Camelia Vechiu, conf. univ. dr, îndrumător licenţe şi dizertaţii, a şlefuit caractere şi a ghidat paşii tinerilor studenţi în construirea unei cariere în domeniul ales fiind mentorul multor generaţii de studenţi, coordonator al unor lucrări în domeniile managementului bancar şi al economiei naţionale.
Invitata specială, dna Decan Camelia Vechiu, ne va împărtăşi astăzi cum este mediul universitar din Brăila, dar şi cum a fost perioada pandemiei şi care este oferta educaţională a Facultăţii de Management Marketing în Afaceri Economice pentru anul şcolar 2021-2022.
Evenimentul „Interviurile Centrului” va avea loc în Sala Pro Arte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila şi va fi transmis live, pe pagina de Facebook Centrul.de.Creatie.Brăila.

Echipa CJCPCT Brăila