Handbalistele de la HC Dunărea Brăila au demarat pregătirea pentru noul sezon competițional

Echipa HC Dunărea a început luni, 12 iulie 2021, pregătirea pentru noul sezon competițional, informează reprezentanții clubului de handbal brăilean într-un mesaj public.
Antrenorul Morten Soubak a avut în prima zi de antrenament șapte jucătoare pe teren: Aneta Udristioiu, Amanda Kurtovic, Mirabela Coteț, Jovana Sazdovska, Maryia Kanaval, Ana Caraman și Amalia Terciu.
Marți, 13 iulie 2021, s-au alăturat lotului brăilean handbalistele Nicoleta Safta și Elena Șerban, care au fost în pregătire cu echipa națională a României, cât și Ștefania Epureanu. În cursul săptămânii viitoare vor ajunge la Brăila și handbalistele Jessica Quintino, Francielle Da Rocha și Mayssa Pessoa, mai precizează sursa citată anterior.
Începând cu 25 iulie 2021, jucătoarele de la HC Dunărea Brăila se vor afla în cantonament la Cheile Gradistei. La începutul lunii august, se va alătura echipei și Sabina Jacobsen care se află într-un program de pregătire individuală.
Potrivit reprezentanților HC Dunărea Brăila, echipa va avea 4 componente la Jocurile Olimpice: Tamires Morena, Samara Da Silva, Ana Paula Rodrigues și Larissa Araujo.

Foto Fb. HC Dunarea Braila – Oficial

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s