Deputatul Alexandru Popa (PNL): „Ne așteaptă lupte grele împreună dar uniți în aceeași echipă putem învinge adversarii”

Deputatul Alexandru Popa începând de vineri, 9 iulie 2021, este noul președinte al PNL Brăila. După alegerile căștigate cu 186 de voturi „pentru” din 188 de voturi valabil exprimate, deputatul brăilean a ținut să mulțumească public tuturor celor care l-au votat, numindu-i „adevărați liberali”. Precizăm că deputatul Popa nu a avut niciun contracandidat la aceste alegeri, el fiind singurul care și-a depus candidatura pentru șefia filialei liberale brăilene.
„Mulțumesc, adevăraților liberali din organizația PNL Brăila care mi-au acordat încrederea de a fi președintele filialei pentru următorii ani!
Știu că încrederea se câștigă greu și se pierde ușor dar vă asigur că nu vă voi dezamăgi.
Ne așteaptă lupte grele împreună dar uniți în aceeași echipă putem învinge adversarii noștri de la PSD pentru a oferi brăilenilor șansa la o viață mai bună la noi acasă.”
, a spus proaspătul președinte al PNL Brăila.
În plus, în continuarea mesajului său, Alexandru Popa a ținut să puncteze faptul că la alegerile din luna septembrie a acestui an, când va urma să fie ales președintele PNL, organizația brăileană îl va susține pe Ludovic Orban, actualul președinte al PNL: „Sunt convins că împreună, într-o luptă adevărată cu adversarii de la PSD, alături de cel mai puternic președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, vom câștiga toate bătăliile politice din 2024.
În calitate de președinte nou ales al filialei PNL Brăila, am decis să-l susținem pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal. Împreună, în echipă cu Ludovic Orban, actualul și viitorul președinte al Partidului Național Liberal, mergem la victorie pentru Brăila și pentru România!”

Tot vineri, a fost ales și noul Birou Politic Județean al PNL Brăila care este format din următoarele persoane: prim-vicepreședinți – Antoneta Ioniță și Cătălin Canciu; vicepreședinți – Petre Andrei, Alexandru Bașno, Ionel Bălan, Costel Capbun, Gabriel Drăguț, Dănuț Lungu, Ionel Meiroșu și Petrică Popa; trezorier – Daniela Cadîr; membri – Costel Bălan, Ovidiu Băjan, Vasile Bănică, Nicușor Cocianu, Gicu Davidescu, Stănică Dugău, Emilia Marilena Luntraru, Valentin Mangiurea, Alexandru Moșescu, Nicolae Nițescu, Radu Popa, Adrian Spătaru, Constantin Sîrbu, Marian Sîrbu și Nicușor Vasilache. Președintele CoAJ a fost ales Ștefănuț Radu, iar președintele CJRC a fost ales Laurențiu Coman. Secretar general a fost ales Alexandru Bucălău, iar secretari generali adjuncți au fost aleși Laurențiu Marian Chiru și Eugen Chiru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s