Concurs Județean de fotografie „Cufărul cu amintiri din vacanța mare”, ediția a II-a

Consiliul Judeţean Brăila, Primăria Municipiului Brăila, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila, cu sprijinul Uniunii Judeţene a Pensionarilor – Brăila invită elevii din municipiul și județul Brăila să participe la Concursul județean de fotografie „Cufărul cu amintiri din vacanța mare”, ediția a II-a, al cărui scop este promovarea valorilor și realizărilor creative în domeniul fotografiei.
Înscrierea se face online, prin postarea unei singure fotografii (cu descrierea aferentă) ca și comentariu la afișul evenimentului postat pe pagina de facebook a organizatorului (facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila), în intervalul 05 iulie – 31 august 2021, ora 10:00.
Premiul Unic, în valoare de 100 lei, va fi acordat postării (fotografiei) cu cele mai multe like-uri obținute, până în data de 31 august 2021, ora 10:00.
Pentru regulament și alte informaţii suplimentare accesaţi site-ul instituţiei (centruldecreatiebraila.ro) și pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s