Amenzi de mii de lei, în doar câteva zile, pentru nepăstrarea curățeniei în Municipiul Brăila

În perioada 02.07.2021 – 04.07.2021, polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al Municipiului Brăila precum și normele de conduită socială.
Astfel, 6 persoane au fost surprinse consumând semințe de floarea soarelui și aruncând cojile pe jos în Parcul Monument și pe str. Hipodrom, fiind sancționate contravențional cu suma totală de 4.000 lei.
În aceeași perioadă, 2 bărbați, în vârstă de 44, respectiv 48 de ani, au fost surprinși în timp ce consumau alcool pe domeniul public, în locuri neamenajate în acest sens, aceștia fiind, de asemenea, sancționați contravențional cu suma totală de 200 lei.
De asemenea, alte două persoane au fost surprinse fumând într-un părculeț de joacă pentru copii. În cauză s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 150 lei.
Pentru depozitarea gunoiului pe domeniul public, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei. Astfel, 2 persoane au fost depistate pe str. Plevna, aruncând sacoșe de plastic pline cu gunoi, pe stradă, o altă persoană a fost surprinsă pe str. Frumoasă făcând același lucru, iar alte două persoane pe str. Magaziilor și pe str. Franceză. Una dintre persoanele depistate aruncând diverse deșeuri pe strada a primit și o amendă în valoare de 500 lei, pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.
Totodată, un alt brăilean a fost sancționat contravențional cu suma de 200 lei, după ce a fost surprins în timp ce își satisfăcea necesitățile fiziologice într-o stație de tramvai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s