Daniela Mariniuc, candidata PNL pentru funcția de primar al comunei Viziru, susținută de Ludovic Orban, președintele PNL

Ludovic Orban, președintele PNL, a fost vineri, 18 iunie 2021, în campanie electorală în localitatea Viziru pentru a-și arăta susținerea pentru Daniela Mariniuc, candidata PNL la Primăria Comunei Viziru, la alegerile locale parțiale din 27 iunie.
„A fost o plăcere să mă întâlnesc, astăzi, cu reprezentanții din Organizația PNL Brăila. Am dorit, de asemenea, să o susțin pe Daniela Mariniuc, candidata PNL la Primăria Viziru, la alegerile locale parțiale din 27 iunie.”, a spus Ludovic Orban, după vizita de la Viziru.
Președintele Partidului Liberal a fost însoțit în comuna brăileană de reprezentanți ai organizației liberale brăilene, despre această vizită deputatul Alexandru Popa (PNL) declarând, la rândul său, la întâlnirea cu jurnaliștii, tot de vineri: „Am mers în campanie la Viziru, pentru a semnala problemele localității și a face un plan de redresare a acestei comune.
Am luat angajamentul că o vom susține pe doamna Daniela Mariniuc în toate proiectele pe care le promite în această campanie și suntem siguri că-n 27 iunie doamna Mariniuc va fi următorul primar al comunei Viziru.”
Precizăm că cinci persoane și-au depus dosarele de candidatură pentru funcția de primar al comunei Viziru, acestea venind din partea următoarelor formațiuni politice: PNL, PSD, USR, PMP și AUR. Alegerile locale parțiale de la Viziru vor avea loc în data de 27 iunie 2021.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s