Marele Premiu pentru Ruxanda Ciupercă-Ruxy, la Festivalul Cultural Internațional “Eminescu și Caragiale”

În perioada 15 – 28 iunie 2021, la Biblioteca Județeană “Nicolae Iorga” din Ploiești, se desfășoară Festivalul Cultural Internațional “Eminescu și Caragiale”, organizat de Filiala Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), în parteneriat cu Biblioteca Județeană “Nicolae Iorga” și cu participarea revistei “Lumea Epigramei”.
Această manifestare culturală a fost inițiată de cunoscutul grafician Nicolae Ioniță, membru al Filialei Prahova a UZPR.
La vernisajul Expoziției internaționale de grafică “Eminescu și Caragiale” și al Expoziției “Poemul Luceafărul în ediții bibliofile” au participat 607 artiști din 101 țări, iar brăileanca Ruxanda Ciupercă-Ruxy a primit Marele Premiu pentru calitatea excepțională a creației sale artistice.
Festivalul Cultural Internațional “Eminescu și Caragiale” este o manifestare culturală care le propune iubitorilor de cultură să participe la diferite expoziții de carte și grafică, proiecții de filme și dezbateri axate în jurul activității celor doi titani ai literaturii române, Mihai Eminescu și Ion Luca Caragiale, totodată reprezentanți de seamă ai publicisticii românești.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s