491 de persoane vaccinate în cadrul Centrului drive-through, deschis la Brăila

„De la deschiderea sa, pe 29 mai, la centrul de vaccinare drive-through din parcarea centrului comercial Brăila Mall din localitatea Vărsătura, comuna Chiscani, s-au vaccinat în total 491 de persoane (doza I și doza a II-a). Ieri, 3 iunie, în intervalul de funcționare, 16:00 – 20:00, au fost vaccinate 63 de persoane, dintre care 59 cu doza I.”, ne-a informat Nicușor Ciocan, prefectul Județului Brăila.
Tot domnia sa a mai precizat că în cadrul Centrului drive-through, începând de ieri, se administrează și vaccinul Johnson&Johnson:

„Menționez că, pe lângă Pfizer/BioNTech, de ieri se administrează și Johnson & Johnson, vaccin care se administrează într-o singură doză.”

Centrul drive-through este deschis în week-end între 10:00 și 20:00, iar în zilele lucrătoare, de la 16:00 la 20:00. De asemenea, prefectul Nicușor Ciocan reamintește că, la ora actuală, în toate centrele de vaccinare cu produsul Pfizer se asigură și vaccinarea persoanelor cu vârsta de peste 12 ani, platforma permițând programarea prin contul părinților, iar acordarea consimțământului informat, de către părinte sau tutore legal, fiind obligatorie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s