Efective de jandarmi din Brăila și Constanța vor asigura ordinea și siguranța publică la meciul ACS Dacia Unirea Brăila – ACS Oțelul Galați

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor asigura, duminică, 30 mai a.c., măsurile de ordine și siguranță publică, cu ocazia desfășurării meciului retur pentru promovarea în Liga a II-a, dintre echipele ACS Dacia Unirea Brăila și ACS Oțelul Galați, se precizează pe site-ul I.J.J. Brăila.
Meciul de fotbal de duminică va începe la ora 14:30, pe stadionul din localitatea Însurăței, acesta fiind primul eveniment sportiv, din acest an, desfășurat pe raza județului Brăila, la care accesul suporterilor este permis, bineînțeles în anumite condiții impuse în context pandemic.
În conformitate cu legislația în vigoare numărul spectatorilor din tribune nu trebuie să depășească 25% din capacitatea maximă a stadionului. Dată fiind capacitatea redusă a stadionului, organizatorul a stabilit că vor fi emise cel mult 100 de invitații cu titlu gratuit pentru acces în tribune.
Accesul în tribune se va face astfel: echipa gazdă – Dacia Unirea Brăila – și suporterii acesteia vor intra în incinta stadionuluipe poarta de acces din str. Lacul Rezi, iar echipa oaspete – Oțelul Galați – și suporterii acesteia pe poarta de acces din str. Stadionului, pentru evitarea posibilelor aglomerări la poartă/porți. Spectatorii pot avea asupra lor doar genți mai mici sau egale cu o foaie de hârtie A4, în timp ce accesul cu mâncare sau băutură este interzis. Odată ajunși în tribune, spectatorii trebuie să respecte o distanță minimă de 1,5 metri unul față de celălalt, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.
O altă obligație ce le revine acestora este să nu părăsească locul alocat. În caz contrar, vor fi invitați să părăsească incinta.
Partida va fi transmisă în direct de DigiSport 1, Look Sport.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s