Ziua Internațională a Copilului sărbătorită, la Brăila, printr-un concurs de Șah rapid

Clubul Sportiv „Micul Prinț” Brăila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și DJST Brăila, vă invită la concursul Cupa „Micul Prinț” Șah Rapid, ce se va desfășura în data de 1 iunie 2021, începând cu ora 10:00, la Cantina Sport a DJST Brăila.
Se pot înscrie în competiție maxim 40 de jucători. Partida va fi arbitrată de arbitrul principal Jugaru Lucian.

„CS Micul Prinț omagiază, anul acesta, ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, printr-un concurs dedicat copiilor șahiști, atât amatori cât și legitimați. Până acum, și-au anunțat participarea copii din Tecuci, Slobozia, Galați și Brăila.”

Iulian Preda, președintele Clubului Sportiv „Micul Prinț” din Municipiul Brăila

Referitor la organizarea competiției, Iulian Preda a mai precizat pentru Știribrăilene.net:

„Va fi un concurs OPEN, în 7 runde, sistem elvețian, la ritm de joc 10 min + 5 sec/ jucător. Concursul are o singură secțiune, copii până în vârsta de 12 ani, inclusiv. Se vor premia locurile 1-3 la grupele de 6, 8, 10, 12 ani. Parteneri oficiali ai competiției sunt Primăria Municipiului Brăila cât și DJST Brăila, principalii susținători, cărora le mulțumesc cu acest prilej, și avem, de asemenea, sprijinul tradițional oferit de Pizza Radu, spre bucuria copiilor.”

Înscrierile pentru participarea la această competiție șahistă se mai pot face până în data de 31 mai 2021, ora 20:00, la nr. 0742 042111.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s