Handbalista Jovana Sazdovska și-a prelungit contractul cu HC Dunărea Brăila

Jovana Sazdovska și-a prelungit contractul cu HC Dunărea Brăila, pentru încă două sezoane! Sazdovska a ajuns la HC Dunarea Brăila anul trecut, acomodându-se rapid cu echipa brăileană. Ea este una dintre principalele marcatoare ale echipei în EHF European League, având marcate 26 de goluri.

“Am reușit să îi prelungim contractul Jovanei Sazdovska, o jucătoare care a demonstrat în acest an că este una de bază în echipă. Din păcate ea s-a accidentat și nu poate ajuta echipa pe acest final de sezon dar sunt sigur că se va recupera bine și va fi pregătită pentru startul noului sezon. Jovana este o sportivă ambițioasă și luptătoare pe semicerc și suntem convinși că își va aduce aportul pentru atingerea obiectivului.”

George Caranica, președinte HC Dunărea Brăila

La rândul său, Jovana Sazdovska s-a declarat mulțumită că va rămâne la HC Dunărea Brăila, sportiva aflându-se, la ora actuală, în proces de recuperare după o mică accidentare.

“Mă bucur enorm că rămân la Brăila. Încă din prima zi în care am ajuns aici m-am simțit foarte bine. Sunt foarte mulțumită de ceea ce am reușit cu echipa în EHF European League, acolo unde ne-am depășit potențialul nostru ca și jucătoare însă sunt dezamăgită că am pierdut puncte importante în Liga Națională. Din păcate acum pe final de sezon nu îmi pot ajuta echipa deoarece mă aflu încă în recuperare, după o mică accidentare. Mai sunt doar câteva meciuri după care începem să ne pregătim pentru noul sezon. (…) Liga Națională este foarte competitivă, dar vom oferi totul pentru a ne atinge obiectivele și sper doar să vedem fanii în tribună cât mai curând posibil și să împărtășim toate momentele împreună cu ei.”

Jovana Sazdovska

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s