Jandarmeria Brăila recrutează candidați pentru instituțiile de învățământ ale MAI

Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila recrutează tineri în vederea participării la concursurile de admitere, ce vor fi organizate în anul 2021, la instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale ce pregătesc personal pentru nevoile MAI.
Recrutăm candidați în vederea participării la concursurile de admitere, organizate în anul 2021, la instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.”, se specifică într-un mesaj public al I.J.J. Brăila.
Cei interesați pot depune cererea-tip de înscriere la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, până la data de 24.05.2021, ora 16:00.
Dosarul de recrutare se depune în volum complet până la data de 18.06.2021, ora 16:00, tot la sediul I.J.J. Brăila.
Relații suplimentare privind organizarea și desfășurarea concursului pot fi obținute de la Biroul Resurse Umane, din cadrul I.J.J. Braila, de luni până vineri, între orele 08:00 – 16:00.
Anunțul integral pentru recrutare, precum și anexele acestuia sunt disponibile și pe site-ul instituției, accesând următorul link: http://www.jandarmeria-braila.ro/cariera.html.

Sursă foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila (Facebook)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s