Chef matinal amendat de jandarmi

Doi brăileni, furați de aburii alcoolului încă de la ora 06:00 dimineața, au ignorat faptul că se cinsteau pe domeniul public, bucuria chefului spontan fiindu-le tăiată subit de un echipaj de jandarmi, aflat la datorie.
Totul a început de la zgomotul pe care-l provocau aceștia, susțin reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila într-un mesaj public, specificându-se faptul că o persoană, ce a dorit să-și păstreze anonimatul, a sesizat despre acest lucru, joi, 13 mai 2021, la ora 06:00, organele abilitate.
Un echipaj de jandarmi a ajuns imediat la locul indicat în apelul anonim, unde i-a găsit pe cei doi brăileni care făceau obiectul sesizării.
În plus, aceștia din urmă consumau băuturi alcoolice, chiar dacă se aflau în loc public, la câțiva metri de o stație de autobuz.
Jandarmii i-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei (600 lei pentru fiecare contravenient), susține sursa citată, pentru că au tulburat ordinea și liniștea publică și pentru că au consumat alcool în spațiu public, fapte prevăzute și sancționate de Legea 61/1991 republicată.

Sursă foto: (Facebook) Foto arhivă I.J.J. Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s