Activitate social-filantropică la maternitatea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila

Astăzi, 14 mai 2021, Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din Municipiul Brăila, a desfăşurat o activitate social-filantropică la maternitatea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila.
”În această perioadă pascală, preoţii de la parohia brăileană ”Sfânta Cuvioasă Parascheva”, în urma unor consultări cu reprezentanţii acestei unităţi medicale, au achiziţionat două aparate de monitorizare a funcţiilor vitale pentru copiii nou-născuţi, necesare dotării Secţiei de Neonatologie, din cadrul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Brăila.
Aceste dispozitive medicale sunt esenţiale pentru a-i supraveghea şi salva pe copiii născuţi prematuri şi pe cei care suferă de diverse afecţiuni. (…) Valoarea dispozitivelor medicale dăruite astăzi este de 9000 lei.”, susține părintele consilier Rareș Bucur, purtător de cuvânt al Eparhiei Dunării de Jos, într-un mesaj public.
Conform sursei citate, parohia şi-a manifestat disponibilitate ca să mai achiziţioneze pentru același spital și un aparat performant de oxigenoterapie extrem de necesar pacienţilor din cadrul Secţiei de Terapie Intensivă.

Sursă foto: Arhiepiscopia Dunării de Jos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s