„Interviurile Centrului” cu actrița Mihaela Trofimov

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, vă invită să luați parte în data de 28 aprilie 2021, ora 14:00, la „Interviurile Centrului”, alături de invitata noastră specială, actrița Mihaela Trofimov.
Distinsa Mihaela Trofimov este una dintre actrițele apreciate și mult iubite ale teatrului național și prin excelență a Teatrului „Maria Filotti”, având o experiență de peste 20 ani pe scena teatrului brăilean și nu numai. Fermecătoare, talentată, delicată, sinceră, mereu în continuă transformare personală și profesională, Mihaela Trofimov a reușit să câștige inimile a mii de spectatori, cu fiecare rol jucat, construind o nouă poveste, din ce în ce mai captivantă.
Evenimentul cultural „Interviurile Centrului” cu Mihaela Trofimov va avea loc în Galeria Violon D’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s