Acțiuni ale Poliției Locale Brăila pe linia monitorizării video a municipiului

În perioada 13–20.04.2021, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010.
Astfel, în perioada analizată, poliţiştii locali brăileni, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Dispeceratului Monitorizare, au constatat următoarele:
– Au fost surprinse cu ajutorul camerelor de luat vederi 2 accidente rutiere dintre care unul soldat cu victime. A fost anunțat imediat Serviciul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Brăila pentru luarea măsurilor ce se impun.
– Au fost înaintate I.P.J. Brăila – Compartimentul Juridic; Poliției Municipiului Brăila – Biroul Investigații Criminale; Biroul Rutier și Poliției Transporturi Feroviare Brăila, imaginile stocate şi prelucrate în cazul a 6 investigaţii privind comiterea unor infracţiuni și contravenții pe raza Municipiului Brăila.
Totodată, se continuă activitatea de monitorizare de către polițiștii locali brăileni a 5 unităţi de învăţământ din Municipiul Brăila. Precizăm că în perioada analizată, nu au fost înregistrate evenimente deosebite și nu au fost probleme în exploatarea tehnicii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s