„Interviurile Centrului” cu designer Florentina Giol

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, vă invită să luați parte în data de 20 aprilie 2021, ora 14:00, la „Interviurile Centrului”, alături de invitata specială, designer, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România (UAPR) – Filiala Brăila și profesor, Florentina Giol, ce ne va introduce în culisele artei, în toate formele ei de manifestare.
Invitata noastră, cu o vastă experienţă în arta designului, a participat la numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale, dintre care menționăm Barcelona Bridal Week, Pure London, In Fashion TelAviv, în care colecţiile sale au fost foarte apreciate. Creațiile Florentina Giol se regăsesc la Paris, Londra, Atena, Amsterdam și nu în ultimul rând, România.
Artista deține propriul brand „Florentina Giol” ce a luat naștere în anul 2007, odată cu lansarea primei colecții „Florentina Giol” la „Pret-a Porter”, Paris.
Evenimentul cultural „Interviurile Centrului” cu Florentina Giol va avea loc în Galeria de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s