Marele premiu și o mențiune pentru 2 eleve, de la „Vespasian Lungu”, la Concursul Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu”

Marele Premiu la secțiunea pictură a Concursului Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu”, desfășurat la Suceava, în acest an a fost câştigat de eleva brăileancă Maria Andronoiu. Aceasta este elevă în cadrul Școlii de Arte „Vespasian Lungu”, la clasa de pictură coordonată de profesor Nela Constantinescu.
Tot în cadrul aceluiași concurs de la Suceava, aflat la ediţia a XIV-a, una dintre menţiuni, la secțiunea grafică, a fost câştigată de Călina Nicolescu-Veselu, elevă a clasei de grafică coordonată de profesorul Cristian Radu, din cadrul Școlii de Arte „Vespasian Lungu”.
Precizăm că la ediția din 2021 a concursului, a participat un numar de 63 de lucrări de pictură și 32 de lucrări de grafică, reprezentând 24 de județe din întreaga țară. Conform precizărilor organizatorilor acestei ediții, anul acesta a fost înregistrată cea mai numeroasă participare de la debutul Concursului Naţional de Artă Plastică „Ion Irimescu”.

Mai multe imagini de la acest concurs puteți viziona AICI.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s