“Ce poate face biblioteca pentru persoanele dezavantajate?” – expoziție de fotografie la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”

Proiectul european ”Biblioteca, motorul incluziunii sociale”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, este pus în valoare prin intermediul unei expoziții de fotografie sub titlul “Ce poate face biblioteca pentru persoanele dezavantajate?”. Coordonatorul proiectului, desfășurat de Biblioteca Județeana ”Panait Istrati” din Braila, este dr. Eduard Claudiu Brăileanu, șef serviciu Relații cu Publicul în cadrul bibliotecii brăilene.
Conform precizărilor organizatorilor acestei expoziții, fotografiile au fost prelucrate de bibliotecarul Cătălin Rîșnoveanu și surprind momente reprezentative din activitățile desfășurate în timpul implementării proiectului cu și pentru persoanele dezavantajate din orașul și județul Brăila.
Expoziția poate fi vizionată la parterul Secției de Împrumut pentru Adulți și este realizată de Leta-Carmen Răileanu – coordonator activități persoane cu afecțiuni psihice în proiectul amintit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s