Momente artistice cu Gena Grosu, director al Grădiniței Nr. 6 din Brăila

Consiliul Județean Brăila, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brăila şi Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila vă invită să participați în data de 04 martie 2021, la Momentul artistic de la ora 13:00, alături de invitatul special, Gena Grosu, director al Grădiniței Nr. 6 Rază de soare, din Mun. Brăila.
Întâlnirea cu invitatul special din această săptămână, dedicată și Zilei internaționale a femeii, devine astfel un moment de mulţumire, apreciere şi recunoaştere a eforturilor tuturor mamelor, soţiilor, colegelor, tuturor femeilor ce ne înconjoară, cele care ne oferă bucuria vieţii şi motivaţia de a trăi.
Ziua internaţională a femeii, marcată în fiecare an în data de 8 martie, este celebrată în multe ţări din întreaga lume. Este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor, fără a ţine cont de diferenţele naţionale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice.
Invitata noastră specială, dna Gena Grosu ne va vorbi, în calitate de mamă și cadru didactic, despre cum reușește să îmbine timpul, în pofida agitației cotidiene, între familie și locul de muncă, împărtășindu-ne totodată secretele reușitei ei.
Evenimentul cultural se va desfășura în Galeria Violon D’Ingres a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de facebook a organizatorului – Centrul.de.Creatie.Braila.
Echipa Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila urează pe această cale, tuturor doamnelor și domnișoarelor, o primăvară frumoasă și un sincer La mulți ani!

Echipa CJCPCT Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s