Amenzi în valoare totală de 4.600 lei pentru nepăstrarea curățeniei în Municipiul Brăila

În perioada 23.02 – 02.03.2021, Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010, oamenii legii constatând şi aplicând 114 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 49.580 lei.
Pe linia curățeniei Municipiului Brăila, în perioada analizată, polițiștii locali brăileni au depistat şi sancţionat 10 persoane, cu amenzi în valoare de 4.600 lei conform H.C.L.M. Brăila nr. 5/2003.
Astfel, între altele, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), a fost depistată și sancţionată contravenţional o persoana în vârstă de 60 ani, din Brăila, cu amendă în valoare de 1.000 lei, aceasta fiind depistată aruncând o pungă din plastic, plină cu reziduuri vegetale pe domeniul public, în loc neautorizat.
Pentru tăierea ori scoaterea din rădăcini de arbori, puieţi ori lăstari, fără aprobarea serviciilor de specialitate ale Primăriei Municipiului Brăila, a fost sancţionat contravenţional un bărbat, în vârstă de 60 ani, cu amendă în valoare de 2.500 lei.
Pentru perturbarea sau blocarea bunei desfășurări a acțiunilor întreprinse de operatorul Serviciului pentru gestionarea câinilor fără stăpân, conform H.C.L.M. Brăila nr. 18/2014, a fost depistată și sancționata contravențional o persoană din Brăila, cu amendă în valoare de 300 lei, pentru împiedicarea operatorilor de ecarisaj aflați în serviciu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s