A fost lansată o platformă de educație financiară

Ministerul Educației, Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor, Autoritatea de Supraveghere Financiară și Asociația Română a Băncilor anunță, într-un Comunicat de Presă emis astazi de Ministerul Finanțelor, lansarea platformei de educație financiară www.edu-fin.ro.
Instituțiile partenere, mai sus menționate, invită entitățile angrenate în proiecte din domeniul educației financiare să își înscrie, până la finele lunii aprilie 2021, programele proprii de educație financiară, dezvoltate începând cu anul 2018, pe platforma www.edu-fin.ro, la secțiunea Cartea Albă.
Înscrierea în această bază de date permite o mai bună interconectare a actorilor implicați în activități de educație financiară, oferind și o imagine de ansamblu a educației în acest domeniu din România.
Site-ul reprezintă, conform precizarilor oferite în același Comunicat de Presă, o platformă interactivă, ce pune la dispoziție sfaturi practice pentru toți cei care doresc să-și dezvolte cunoștințele, atitudinea și comportamentul financiar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s