Amenzi usturătoare pentru cei care nu păstrează curățenia Municipiului Brăila

În perioada 05–12.01.2021 Poliţia Locală Brăila a acţionat pe raza Municipiului Brăila, în conformitate cu competenţele conferite de Legea nr. 155/2010.
Poliţiştii locali au constatat şi aplicat 184 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 48.960 lei.
Pe linia păstrării curățeniei Municipiului Brăila, în perioada analizată, polițiștii locali au depistat şi sancţionat 5 persoane cu amenzi în valoare de 5.500 lei, conform H.C.L.M. Brăila nr. 5/2003.
Totodată, a fost sancţionat contravențional un brăilean cu amendă în valoare de 1.500 lei, acesta fiind depistat descărcând dintr-un atelaj hipo gunoi menajer și moloz, pe domeniul public, în loc neautorizat.
Pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz), au fost depistate 2 persoane, tot pe raza Municipiului Brăila, acestea fiind sancţionate contravenţional, de polițiștii locali, cu amenzi în valoare de 2.000 lei.
De asemenea, pentru circulația cu biciclete, motociclete sau autovehicule în parcuri și pe zone verzi a fost depistată și sancționată contravențional o persoană din Brăila, cu amendă în valoare de 1.000 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s