Botezul Domnului sărbătorit în condiții de siguranță maximă și la Movila Miresii

În condițiile impuse de pandemie, Boboteaza a fost sărbătorită cu mare bucurie și în comuna Movila Miresii din Județul Brăila.
Potrivit primarului acestei localități, Dumitru Panțuru, deși situația actuală a impus o serie de restricții, în comunitatea movileană slujbele religioase de Bobotează s-au desfășurat în condiții de maximă siguranță pentru cetățenii acesteia.
Din acest motiv, domnia sa a ținut să mulțumească public tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentelor pe plan local legate de acest moment important, sărbătoarea Botezul Domnului: „Doresc să adresez mulțumiri parohiilor Movila Miresii și Țepeș Vodă, celor doi inimoși preoți, Alexandru Bogdan și Bănuc Mihai, lucrătorilor postului de poliție Movila Miresii care au asigurat ordinea publică alaturi de paznicii instituției noastre, dar și tuturor credincioșilor care au participat la slujba religioasă respectând regulile impuse în contextul pandemiei. Și astăzi ați dovedit că știți să prețuiți viața și să îi protejați pe cei dragi.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s