Sfârșit de an la Ambulanța Brăila

Ne apropiem de sfârșitul anului 2020, un an deosebit de greu de manageriat și suportat, atât de către autorități, grupuri profesionale, cât și de populație, mai ales din cauza virusului pandemic.
Ambulanța Brăila și-a desfășurat activitatea într-un ritm susținut, ne-am străduit să răspundem tuturor solicitărilor, atât celor “obișnuite” (dar adesea cu gravități neobișnuite) care au existat și până la apariția pandemiei, și în plus solicitărilor legate de infecția SARS-Cov2, (care au ajuns la circa 40% din solicitările zilnice). Pentru acestea a trebuit să învățăm “din mers”, rapid și corect să ne protejăm, prin portul unor echipamente individuale și prin dezinfecția adecvată a ambulanțelor și încăperilor.
Nu a fost ușor, dar prin natura profesiei, toți colegii au înțeles și s-au adaptat acestor condiții și discipline, totul pentru a ne putea îndeplini activitatea noastră, alinarea suferințelor semenilor noștri, după puterile colectivului și dotările ambulanțelor.
Doresc să subliniez că foarte multe din activitățile și eforturile Ambulanței Brăila nu ar fi fost realizate sau desfășurate fără ajutorul deosebit, prompt și de mare omenie și disponibilitate al unor semeni din orașul și județul nostru, reprezentanți ai unor instituții și organizații.
Aducem mulțumiri și pe această cale sponsorilor noștri, care prin gesturi, activități și achiziții de obiecte au pus umărul la ajutorarea celor din linia întâi.
Astfel am primit echipamente individuale de protecție (combinezoane, mănuși, măști, viziere) și dezinfectanți de nivel înalt pentru tegumente și suprafețe de la I.S.U. Brăila, Societatea Rodbun – Brăila, Crucea Roșie – Brăila , Fundația “Mereu Aproape”, Arhiepiscopia Dunării de Jos și Protoieria Brăila, S.C. VARD Brăila, societatea AROBS Transilvania.
În mod deosebit mulțumim societății MICATIS PROD Brăila pentru achiziționarea unui aparat – nebulizator, de mare ajutor în dezinfectarea adecvată a ambulanțelor și încăperilor, de asemenea, societății RODBUN S.A. pentru achiziționarea unui dispozitiv indispensabil pentru încărcarea acumulatorilor defibrilatoarelor folosite în procedura de resuscitare cardiacă.
Ambele au reprezentat un ajutor financiar substanțial, imposibil de făcut în condițiile bugetare ale S.A.J. și a urgenței necesității de achiziționare a acestor aparate.
Am fost sponzorizați pe perioada de stare de alertă și urgență și de restaurante (Donaris, Expres, Red Sky) prin oferirea unor mese calde personalului aflat la datorie.
Asigurăm toți cetățenii ce solicită Ambulanța de colaborarea noastră cât mai promptă, empatică și profesionistă;
Vă urăm Sărbători frumos petrecute, cu toată grija pentru sănătate, numai gânduri bune pentru un Nou An care să ne redea cât mai curând viața noastră normală de înainte!
Noi vom respecta deviza Ambulanței: “TOTDEAUNA ȘI TUTUROR, GATA PENTRU AJUTOR!”

Viorica Uscatu
Manager S.A.J. Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s