Mai mulți bani pentru elevii din Brăila!

Primăria Municipiului Brăila asigură, din bugetul local, în anul care vine, mai mulți bani pentru Burse de performanță, Burse de merit, Burse de studiu și Burse sociale. 3687 de elevi brăileni vor beneficia de mai mulți bani, la capitolul burse, în 2021.
Astfel, conform informațiilor oferite de primarul Viorel Marian Dragomir, într-un mesaj public adresat astăzi brăilenilor, suma alocată pentru Burse de performanță va fi, în anul 2021, dublă față de anul acesta, respectiv 414.720 lei.
În ceea ce privește Bursele de merit, suma alocată anul acesta a fost de 1.483.200 lei, în timp ce anul viitor va fi 3.263.040 lei. Mai mulți bani vor fi alocați de Primăria Municipiului Brăila din Bugetul local și pentru Bursele de studiu, în 2021 suma fiind de 146.400 lei.

De pe lista majorărilor nu vor lipsi nici Bursele sociale, pentru acestea fiind alocată suma de 966.000 lei.
Primarul Dragomir a mai precizat că „Premiile pentru excelența în educație vor reprezenta Locurile 1, 2, 3 la olimpiadele și concursurile naționale/internaționale, organizate de Ministerul Educației.”
În plus, domnia sa a mai subliniat faptul că în 2021, elevii și studenții, cu domiciliul sau reședința în Municipiul Brăila, vor beneficia de Abonamente gratuite.
Marian Dragomir și-a încheiat mesajul adresat brăilenilor, specificând că: „Întotdeauna vom avea bani pentru elevi!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s