CS „Micul Prinț” în cantonament la Predeal

În perioada 10–13 decembrie 2020, Clubul Sportiv „Micul Prinț” Brăila a organizat un nou cantonament de șah în stațiunea Predeal, la care au participat 9 copii, iubitori ai sportului minții, însoțiți de părinții lor.
„Cantonamentul a constat în câte două antrenamente de șah zilnice, însușirea și fixarea cunoștințelor despre finalurile de bază, pătrunderea turnului pe linia a 7-a, conceptul de avanpost și un alt concept „trambulina” (pendularea turnului pe linia a 3-a).”, ne-a declarat Iulian Preda, președintele Clubului Sportiv „Micul Prinț” din Brăila, precizând totodată faptul că pe parcursul întregului cantonament s-a avut în vedere respectarea cu strictețe a condițiilor impuse de pandemia actuală.
„Condițiile oferite de gazdă (cazare+masă) au fost la superlativ și pe lângă programul dedicat antrenamentelor de șah, au fost și recuperări pe pârtia de la Clăbucet, toți participanții fiind foarte încântați de acest cantonament. De asemenea, pentru luna februarie a anului viitor avem în vedere organizarea unei noi sesiuni.”, a mai spus Iulian Preda, președintele CS „Micul Prinț” Brăila.

Foto: Iulian Preda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s