”Bucuria de a dărui”, activitate social–filantropică în Eparhia Dunării de Jos

Parohia ”Sfântul Mina, Victor și Vichentie”, din Municipiul Galaţi, desfăşoară zilele acestea o activitate social-filantropică pentru aproximativ 200 de persoane nevoiaşe din oraşul Galaţi şi din alte 5 localităţi ale judeţului.
Evenimentul caritabil, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, intitulat ”Bucuria de a dărui”, informează public Preotul Rareș Bucur, din cadrul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, „a ajuns la cea de-a 7-a ediţie şi a fost organizat de parohia ”Sfântul Mina” din municipiul Galaţi în colaborare cu Școala nr. 12 ”Miron Costin” și cu Asociația ”Baza de Afaceri și Servicii” Galați.
În cadrul acestei activităţi, în perioada 7-16 decembrie a.c., parohia gălățeană a colectat daruri de la diverşi donatori, constând în articole noi de îmbrăcăminte şi încălţăminte, obiecte de igienă, produse alimentare neperisabile, lenjerii de pat, jucării, electrocaznice, 3 computere complete, 2 tablete, 2 laptopuri, dulciuri şi 100 de saci de peleţi, care de astăzi au început să fie distribuite copiilor şi familiilor nevoiaşe.”
, a mai spus aceeași sursă.
Potrivit precizărilor Pr. Rareș Bucur, valoarea darurilor oferite în cadrul acestei activităţi depăşeşte suma de 25.000 lei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s