ANULAT! „Rapsodie în doi” cu actorii Teatrului „Maria Filotti”

UPDATE 12.11.2020

Reprezentanții Teatrului „Maria Filotti”, din Municipiul Brăila, anunță anularea spectacolului de teatru „Rapsodie în doi”, din data de 15 noiembrie 2020.
„Din cauza indisponibilității de moment a unui actor (care este nevoit să stea în autoizolare) anulăm spectacolul din data de 15 noiembrie, „Rapsodie în doi” – coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, creație colectivă a trupei de actori – coordonată regizoral de Lucian Sabados.
Contravaloarea biletelor poate fi recuperată de la sursa de unde au fost achiziţionate – respectiv: agenția teatrală sau blt.ro.
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se specifică în mesajul public, de astăzi, al reprezentanților Teatrului „Maria Filotti” din Brăila.


Iubitorii Thaliei sunt invitaţi duminică, 15 noiembrie 2020, la Sala Mare a prestigiosului Teatru „Maria Filotti”, începând cu ora 18:00, la spectacolul „Rapsodie în doi”, un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu.
„Rapsodie în doi” este o creație colectivă a trupei de actori brăileni, coordonată regizoral și scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală, interpretată live de Cornel Cristei (pian) și actrița Wanessa Radu (voce). Scenografia este semnată de Carmen Rus și Mariana Bogdan.
Dacă vreți să simțiți pulsul scenei și vibrațiile artei teatrale, atunci nu rămâne decât ca duminică să mergeți la teatru pentru că Brăila are actori minunați ce merită să se bucure de prezența unui public pe măsură.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s