„Sărbătoarea dovleacului”, un eveniment inedit al Centrului de Creație din Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila organizează o Sărbătoare a dovleacului într-un mod inedit, invitând brăilenii să-și demonstreze măiestria, transformând vedeta fiecărei toamne târzii, dovleacul, într-o adevărată operă de artă, sau nu.
Conform precizărilor oferite de organizatori, „dovleacul, cu noua sa înfățișare, fie cioplit, fie transformat în personaj sau îmbrăcat în straie de sărbătoare va fi predat la Galeria de Artă din incinta instituției (Piața Traian, nr. 2), în intervalul 26 – 29 octombrie 2020, în vederea fotografierii, expunerii pe pagina de Facebook a organizatorului și a votării acestuia în intervalul 30 octombrie – 05 noiembrie 2020 (ora 10:00), prin acordarea de like-uri, în vederea desemnării câștigătorului.”
Premiul Unic, în valoare de 100 lei, va fi acordat posesorului dovleacului desemnat câștigător (cu cele mai multe like-uri obținute).
Organizatorii acestei sărbători a dovleacului sunt: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Consiliul Județean Brăila și Primăria Municipiului Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s