PSD Brăila a depus listele cu candidații la Camera Deputaților și Senat

PSD Brăila a depus miercuri, 21.10.2020, la Biroul Electoral Județean, din Municipiul Brăila, listele cu numele candidaților social-democrați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie 2020, pentru Camera Deputaților și Senat.
Pentru un loc în Senatul României vor candida, în ordine alfabetică, din partea PSD Brăila: Rotaru Ion, Ciocan Doinița, Epureanu Ionel și Goanță Adrian Mihai.
Pentru un loc în Camera Deputaților vor candida, în ordine alfabetică, următorii social-democrați: Badiu Virginia, Caranica George Marius, Mircea Florin, Niță Nicu, Paladi George-Adrian, Vărzaru Dan Andrei și Cristiana Voineag.

Senatorul Ion Rotaru, liderul PSD Brăila, după depunerea listelor cu candidaturile social-democraților la Senat și Camera Deputaților, a declarat: „PSD Brăila a depus astăzi o listă de candidați, o parte cu experiență, o parte oameni tineri. Îmbinăm experiența cu dorința de afirmare și cu tot ceea ce înseamnă oameni care au calitatea și capacitatea de a gestiona lucrurile în Parlament.
Stiu că în Parlament este nevoie și de un suflu nou și de oameni cu experiență, este nevoie ca o serie întreagă de acte normative să fie amendate, sau să apară altele noi pentru că viața evoluează și societatea de asemenea, și suntem o echipă care va acționa în acest spirit, pe de o parte. Pe de altă parte, o să acționăm în ideea de a pune în practică un Program de guvernare al PSD, care are în vedere relansarea economică, care are în vedere susținerea mediului de afaceri și a investitorilor autohtoni, a agricultorilor pentru subvențiile la nivelul țărilor din Uniunea Europeană, pentru că nu suntem la acel nivel.

Sigur să susținem în continuare ceea ce înseamnă această zonă de educație și de sănătate, care este astăzi în mare suferință pe motivul și al Covidului, dar și din alte motive, proasta gestionare. De asemenea, să avem în vedere tot ceea ce înseamnă susținerea creșterii veniturilor pentru toate categoriile sociale și toate categoriile de vârstă, începând de la copii, alocații, continuând cu bursele școlare, continuând cu ceea ce înseamnă salarii mai bune, un salariu minim mai mare, salarii decente pentru toți salariații și locuri de muncă sigure și, nu în ultimul rând, creșterea și a pensiilor și aplicarea Legii Pensiilor.
De asemenea, un obiectiv pe care îl vom avea noi, ca echipă PSD, este să susținem și proiectele autorităților locale, ale Consiliului Județean, ale Primăriei Municipiului Brăila, ale tuturor localităților din județ, în așa fel ca această echipă câștigătoare de la locale să aibă și susținere, să aibă și suportul care înseamnă fonduri, investiții și punerea în practică a acestor obiective cu care s-a angajat în campania electorală și pe care a câștigat-o.
Cred că vom avea succes în măsura în care oamenii ne vor aprecia pentru ceea ce am făcut în plan local, pentru ceea ce am făcut și vom face în plan național, pentru programul cu care ne vom prezenta și, pe această cale, le mulțumim din nou brăilenilor pentru votul pe care ni l-au dat la locale și îi îndemnăm să vină la vot în așa fel încât să obținem un scor bun la alegerile parlamentare.”
La momentul depunerii listelor cu candidații la Camera Deputaților și Senat, au fost prezenți și primarul Municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, și președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s