PLUS Brăila se prezintă cu o nouă echipă a Biroului Județean. Mihai Isvoranu este noul președinte!

Mihai Isvoranu este noul lider al PLUS Brăila, ca urmare a deciziei luate în urma alegerilor interne ce s-au desfășurat în zilele de 10 și 11 octombrie 2020.
În cadrul primei întâlniri cu jurnaliștii brăileni în noua formulă a echipei PLUS Brăila, președintele acestei formațiuni politice locale a prezentat noua echipă de conducere a organizației, respectiv Biroul Județean al PLUS Brăila.
„Motivul pentru care ne vedem astăzi este ca să vă spun că pe 10 și 11 octombrie au avut loc alegeri interne în PLUS Brăila în urma cărora a fost votată echipa de conducere a organizației, mai precis Biroul Județean al PLUS Brăila. O să încep prezentarea cu persoana mea: sunt noul președinte al PLUS Brăila în urma votului de încredere oferit de colegii mei.
Alături de mine sunt:
Doamna Stela Sigala – Secretar;
Doamna Georgiana Lazăr – Trezorier;
Domnul Ionuț Ciobanu Oprea – Comunicare;
Domnul Răzvan Bîzu – Strângere de fonduri;
Domnul Adrian Neagu – Responsabil resurse umane;
Domnul Nicușor Pârlog – Organizare evenimente;
Domnul Gabriel Stoica – Politici publice;
Domnul Cristian Stan – Organizare campanii electorale.”

În continuarea întâlnirii, Mihai Isvoranu a ținut să ofere brăilenilor, prin intermediul jurnaliștilor, și câteva informații despre fiecare membru al Biroului Județean al PLUS Brăila.
„Doamna Stela Sigala este de profesie economist, a lucrat la PROMEX Brăila, iar în ultimii ani la o firmă privată. Vasta sa experiență de economist este un mare plus pentru PLUS, ca și experiența dânsei de viață.
Doamna Georgiana Lazăr este economist și dânsa, lucrează în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019, fiind activă în toate campaniile. A decis să intre în politică pentru că a fost unul dintre miile de copii ai căror părinți au plecat din țară pentru a pune o pâine mai bună pe masa familiei. Implicarea unor astfel de oameni va face să se schimbe modul în care facem politică în România – să ajungem să facem o politică pentru oameni, cu nevoile lor în centru.
Domnul Ionuț Ciobanu este inginer, lucrează în domeniul protecției mediului și al îmbunătăților funciare în mediul privat. Este membru PLUS din ianuarie 2019. Este responsabil comunicare pentru PLUS Brăila din iunie 2020, funcție pe care o deține și după ultimele alegeri interne din octombrie.
Domnul Răzvan Bîzu este tot economist, vine din mediul privat unde lucrează în vânzări. A devenit membru PLUS Brăila din februarie 2019, cu speranța unei schimbări a clasei politice din Brăila.
Domnul Adrian Neagu este colonel în rezervă, a lucrat 25 de ani ca ofițer operativ în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și 3 ani inginer tehnolog la Automobile ARO S.A Câmpulung Muscel. Este membru PLUS Brăila din octombrie 2018.
Domnul Nicușor Pârlog este și dânsul economist, membru PLUS din decembrie 2018 și membru al Biroului Județean din februarie 2019. Obiectivul său declarat sună așa: ”După ce am organizat cu succes banii PLUS, fiind trezorier, acum voi trece la organizarea membrilor PLUS.”
Domnul Gabriel Stoica este economist, lucrează în mediul privat și este fostul președinte al PLUS Brăila.
Domnul Cristian Stan este medic veterinar, administrează două societăți – una din domeniul veterinar care asigură asistența veterinară în comunele Tudor Vladimirescu și Bordei Verde, alta în domeniul agricol în comuna Dudești. Este membru PLUS din august 2019.
Aceasta este echipa. Suntem în fața dvs. pentru a vă arăta că vrem să facem o altfel de politică în Brăila. Vrem să schimbăm paradigma că numai politicienii pot face politică. Toți cei de aici suntem oameni obișnuiți, onești, muncitori. Toți suntem intrați recent în politică, din dorința de a ne implica în viața acestui oraș, de a schimba lucrurile în bine și la Brăila.”

Mihai Isvoranu, în finalul întâlnirii, a amintit de alegerile parlamentare ce vor avea loc în curând: „Urmează o nouă provocare, campania electorală pentru alegerile parlamentare. Prin urmare o să ne mai vedem la următoarele conferințe de presă.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s