Dan Barna, vizită fulger la Brăila pentru a susține candidații USR-PLUS, Cătălin Stancu și Mihai Isvoranu

Dan Barna, co-președinte al Alianței USR-PLUS, a făcut ieri, 8 septembrie 2020, o vizită fulger la Brăila, vizând susținerea și promovarea candidaților Alianței USR-PLUS la nivel local, respectiv Cătălin Stancu, candidat la CJ Brăila și Mihai Isvoranu, candidat la Primăria Brăila.
Cu acest prilej, în cadrul întâlnirii sale cu jurnaliștii, la care au participat și cei doi candidați ai Alianței USR-PLUS Brăila, Dan Barna a ținut să puncteze, pentru început, relația sa cu Brăila și brăilenii.
„Este o bucurie pentru mine să revin în Brăila. Este unul dintre locurile care mi-au devenit dragi prin campaniile anterioare și prin interacțiunea cu brăilenii pe care am avut-o de fiecare dată când am reușit să ajung aici.”, a spus Barna.
„Mai sunt doar câteva zile până pe 27 septembrie când sunt alegerile locale. Mai sunt doar câteva zile până când USR-PLUS va aduce în consiliile locale din comune, din orase și din municipii oameni onești și competenți, oameni care aduc aceste valori atât de necesare în administrația locală pentru că USR-PLUS s-a format din oameni care, pur și simplu, au înțeles că nu mai putem sta deoparte. Este nevoie de un suflu nou în administrația locală. Este nevoie de onestitate, de competență. Este nevoie de acea energie prin care putem să facem într-adevăr un pas mai departe în dorința de a avea o țară ca afară, de a avea orașe ca afară, de a avea o Brăila care renaște pentru că, în mod particular, aici în Brăila, față de multe alte orașe din țară, aveți o istorie fabuloasă și spectaculoasă, istoria unui oraș care a contat foarte mult în vremurile apuse în România.
E momentul, după 31 de ani de la revoluție, ca acest oraș să intre din nou într-o zodie norocoasă de dezvoltare și de funcționare ca oraș european. Și sunt aici evident, în următoarele ore, pentru a-i susține pe candidații noștri, Cătălin Stancu, candidatul Alianței pentru CJ și, de asemenea, Mihai Isvoranu, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Brăila, oameni profesioniști, oameni competenți, oameni în care avem toată încrederea.”

La rândul său, și Cătălin Stancu, candidatul din partea Alianței USR-PLUS Brăila, la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, a continuat ideea lui Barna, subliniind faptul că, potrivit opiniei sale: „Brăila merită mult mai mult decât avem în clipa de față. Din păcate, ca buni plătitori de taxe, ca buni cetățeni ai orașului nu primim în schimb ceea ce ar trebui să primim, un mediu civilizat, un mediu curat, un oraș în care să îți dorești să trăiești. Extrapolând la nivel de județ, viața în județul Brăila este foarte grea, suntem foarte hotărâți să schimbăm în acest sens ceva în Județul Brăila.”
În continurea întâlnirii cu jurnaliștii, Cătălin Stancu a amintit în câteva cuvinte despre Programul USR-PLUS de guvernare a județului Brăila: „Avem un program în 12 puncte, 12 linii directoare prin care încercăm să acoperim absolut întreaga problematică a vieții de zi cu zi în județul Brăila, începând cu reorganizarea din temelii a administrației județene Brăila. Datorită faptului că performanțele sunt aproape de zero și trecând prin sănătate, trecând prin învățământ, trecând prin mediul economic, care lasă de dorit, gândindu-ne apoi și la bătrânii noștri, la seniorii noștri, la sportul brăilean care în urmă cu ani de zile ne aducea campioni, ne aducea rezultate și eram absolut cu toții mândri de campionii noștri, vom încerca să recreăm cumva Brăila. Vom încerca să refacem Brăila din temelii. Nu trebuie decât să obținem susținerea oamenilor și să încercăm împreună cu ei să schimbăm județul nostru.”
Mihai Isvoranu, candidat din partea Alianței USR-PLUS Brăila la funcția de primar al Municipiului Brăila, a ținut din primele cuvinte să îi mulțumească lui Barna pentru susținere și vizita sa la Brăila, amintind apoi despre vot și importanța sa în ceea ce privește dezvoltarea Brăilei.
„Vreau să îi mulțumesc domnului Barna, co-președinte al Alianței USR-PLUS pentru venirea sa în Brăila și pentru sprijinul pe care ni-l oferă în această campanie electorală pentru alegerile locale, căci despre aceasta este vorba, despre alegerile locale din 27 septembrie. Alegeri care sunt de o importanță vitală pentru Brăila, pentru viața noastră, a brăilenilor și a copiilor noștri.”
Mihai Isvoranu este convins că brăilenii ar trebui să aibă în vedere, la alegerile din septembrie, un sistem nou, orientat spre vestul Europei, orientat către absorbția cât mai mare de fonduri europene vitale pentru reconstrucția orașului: „Celălalt sistem este cel orientat spre vestul Europei, bazat pe administrație transparentă, pe locuri de muncă în primărie obținute pe merit și competitivitate. Orientat către absorbția cât mai mare de fonduri europene vitale pentru reconstrucția orașului, pentru reconstrucția vieții economice și pentru îmbunătățirea educației, mai specific pentru prosperitatea Brăilei și pentru readucerea acasă a tinerilor brăileni, pentru reîntregirea multora dintre familii.”
De asemenea, Mihai Isvoranu în cuvântul său a pus accent pe importanța votului în alegerile din 27 septembrie 2020. „Alianța USR-PLUS, prin oamenii pe care îi propune pentru a face administrație publică, vine cu un suflu nou, cu o viziune politică proeuropeană bazată pe valori și performanță care conduc spre prosperitate. Pentru noi, brăilenii, sunt vitale aceste alegeri. Votăm ca până acum, pentru nedezvoltare și sărăcie, sau votăm pentru prosperitate și orientarea Brăilei spre Europa, așa cum a fost în perioada ei de glorie? Noi brăilenii vom decide pe 27 septembrie!”, a concluzionat politicianul brăilean.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s