Ieri, a avut loc ceremonia de deschidere a exercițiului multinațional „Blonde Avalanche 20”

Ieri, 6 septembrie 2020, în facilitățile de instruire ale Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, a avut loc ceremonia de deschidere a exercițiului multinațional „Blonde Avalanche 20” la care au participat militarii Batalionului Multinațional de Geniu „Tisa”.
Coform precizărilor reprezentanților Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, ceremonia a început cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”, urmând intonarea imnurilor naționale ale celor patru state participante la exercițiu: Ungaria, Slovacia, Ucraina și România. Activitatea s-a încheiat cu mesajul adresat audienței naționale și străine de către generalul de brigadă Vasile Ionescu, comandantul Brigăzii 10 Geniu „Dunărea de Jos”. Pe timpul desfășurării activității s-au respectat măsurile specifice de limitare a răspândirii infectării cu COVID-19.
Precizăm că peste 200 de militari din structuri de geniu din Armata României – Batalionul 52 Geniu „Tisa” din Satu Mare și Batalionul 96 Geniu „Cetatea Bucureşti” participă, în perioada 6 -11 septembrie, la exerciţiul multinaţional „Blonde Avalanche 20”.

Sursă foto: Brigada 10 Geniu “Dunărea de Jos”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s