Primarul Marian Viorel Dragomir continuă susținerea culturii prin „Noi FACILITĂȚI în Centrul Istoric!”

Marian Viorel Dragomir, actualul primar al Municipiului Brăila, candidat la încă un mandat în această funcție, continuă să susțină cultura locală, instituția condusă de domnia sa acordând noi facilități în domeniu.
„Noi FACILITĂȚI în Centrul Istoric!”, promite Marian Dragomir într-un mesaj public, de pe o rețea de socializare, încurajând astiștii, elevii și studenții brăileni să desfășoare activități cultural-artistice într-una dintre cele mai renumite zone ale Municipiului Brăila.
Artiștii (membri ai asociațiilor de profil), elevii și studenții (care urmează cursuri în domeniu), pot primi GRATUIT o suprafață de 4 m.p, pe Str. M. Eminescu pentru activități cultural artistice.
SUNT PERMISE:
∘ realizare desene, picturi, caricaturi, etc.;
∘ activități gravură, sculptură, etc.;
∘ prezentarea unor momente artistice cu nivel maxim de 65 de decibeli, etc.”
, susține primarul în mesajul său.
Totodată, domnia sa mai precizează și ce activități sunt interzise, în aceeași locație:
„SUNT INTERZISE:
∘ activitățile care tulbură liniștea publică;
∘ activități politice;
∘ promovarea unor mesaje sau desene obscene, practici sau produse care daunează sănătății;
∘ activități cerșetorie.
PROGRAMUL: zilnic între 09.00-13.00 și 15.00-22.00.”

Primarul Marian Dragomir mai informează faptul că acordul din partea primăriei se poate obține în urma unei solicitări în acest sens: „Acordul se obține de la Primăria Municipiului Brăila în urma depunerii unei solicitări care prevede descrierea activității artistice și dovada deținerii calității de membru într-o asociație sau federație de profil, urmării unor cursuri (pentru elevi sau studenți).”
De asemenea, Marian Dragomir, în cadrul aceluiași mesaj adresat brăilenilor, mai susține și faptul că se vor menține în continuare spectacolele de teatru în aer liber, suprataxarea paraginei cu 500% și scutirea, timp de 3 ani, de la plata impozitelor pe cladirile reabilitate. În același timp, se va continua reabilitarea clădirilor Primăriei Municipiului Brăila.
Și nu în ultimul rând, primarul Municipiului Brăila anunță și programul desfășurării „Târgului de Carte”, acesta urmând a avea loc în intervalul 10-14 septembrie 2020.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s