Mihai Dragomir, candidat la funcția de primar al Municipiului Brăila, susține stimularea antreprenoriatului local

Mihai Dragomir, candidat la funcția de primar al Municipiului Brăila, din partea PPU-SL Brăila, are în vedere stimularea antreprenoriatului local. Aceasta este declarația sa în cadrul întâlnirii cu jurnaliștii brăileni, din data de 25 august 2020.
Domnia sa este de părere că în Brăila sunt multe societăți economice care „duc greul economic și care n-or să-l mai ducă foarte multă vreme. Vor ceda. Vor rămâne oameni pe drumuri și vor rămâne, din păcate, foarte mulți profesioniști care vor trebui sprijiniți în a-și dezvolta o afacere. E singura șansă, din punctul meu de vedere, a Brăilei.”
Domnia sa consideră că societatea ar trebui să se bazeze mai mult pe antreprenoriatul local: „Avem experiența faptului că și așa marii investitori nu prea au venit, deși au fost posibilități, așa că cred că ar trebui să ne bazăm foarte mult pe antreprenoriatul local, adevărații profesioniști, meseriași.”
În acest sens, candidatul PPU-SL Brăila la funcția de primar al Municipiului Brăila susține că partidul său are un set de măsuri, soluții menite să vină în ajutorul antreprenoriatului brăilean și care va fi făcut public la momentul alegerilor din această toamnă.
„Avem mai multe măsuri luate în consiliul de partid. Partidul Puterii Umaniste dezbate această problemă. Zic eu că avem soluții. Va fi oferit, la momentul potrivit, tot pachetul de ajutor pentru acești antreprenori, în principal la nivel local, pentru noi Brăila, pentru a fi modelat pe nevoile antreprenoriatului local, dar și la nivel național. La momentul în care începem campania vom avea definitivat tot proiectul și îl vom face public în presă.”, a mai spus Mihai Dragomir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s