Dan Păun, candidat la președinția CJ Brăila, este mulțumit că, în pofida pandemiei, PPU-SL Brăila s-a înscris în cursa electorală din toamnă

Dan Păun, liderul PPU-SL Brăila, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, se declară mulțumit de faptul că a reușit performanța, ca în pofida pandemiei actuale, organizația condusă de domnia sa să se înscrie în cursa electorală din această toamnă, depunând liste complete atât la președinția CJ Brăila și Primăria Brăila cât și la Consiliul Județean Brăila și Consiliul Local Municipal Brăila.
„Deși suntem cei mai noi pe scena politică brăileană, zic eu, am reușit performanța de a depune liste complete (…). Asta ne situează undeva imediat după partidele parlamentare ca și performanță organizatorică, lucru care ne bucură.”, a declarat liderul PPU-SL Brăila în cadrul conferinței de presă de astăzi, 25 august 2020.
În același timp, Dan Păun s-a declarat nemulțumit de lipsa de implicare a multor cetățeni în această activitate electorală: „Ce ne-a nemulțumit este faptul că, dat fiind situația aparte din România vis-a-vis de această pandemie, foarte mulți oameni au preferat să nu se implice în această activitate electorală. Au preferat să stea acasă pe motive de siguranță și bineînțeles că nu pot fi condamnați. Fiecare decide ce face cu sănătatea lui și cu confortul lui, drept pentru care am avut destul de multe alte localități în care nu am putut să depunem listele pe care vroiam să le depunem. Dar acesta a fost un risc asumat, a fost un lucru pe care l-am prevăzut. Nu am prevăzut că va fi atât de profund, că ne va afecta destul de tare dar, repet, bazat pe faptul că avem liste complete la consiliul județean și la președinția CJ, o să putem fi reprezentați și în secțiile de votare și atunci scorul electoral pe care îl așteptăm este relativ important. Acum, de văzut și care va fi prezența la urne.”
Candidatul pentru funcția de primar la Primăria Municipiului Brăila, din partea PPU-SL, este Mihai Dragomir, despre care liderul formațiunii politice brăilene a precizat că este un novice în ale politicii dar pe care îl va susține și îndruma în acest domeniu: „Candidatul nostru pentru Primăria Brăila este domnul Mihai Dragomir. Am spus că vrem să aducem oameni noi în politică. Eu am mers dincolo, la consiliul județean. În situația în care nu va reuși să câștige primăria și va fi doar consilier municipal, eu îi voi fi consilier și îl voi ajuta ca în consiliul local municipal să se descurce cât se poate de bine, să reprezinte partidul.”
Totodată, Dan Păun a mai declarat astăzi jurnaliștilor că, probabil din cauza pandemiei, unele persoane, din cadrul partidului său, au ales să intre în cursa electorală pentru alte formațiuni politice: „Nu pot să nu remarc faptul că probabil datorită a ceea ce se va întâmpla prin pandemia asta, foarte mulți simpatizanți și membri PPU-SL au fost determinați să intre în cursa electorală pentru alte partide. Asta e viața, ne așteptăm la așa ceva, fiecare luptă cu armele pe care le are. Noi luptăm cu ale noastre, noi suntem deschiși, suntem onești, nu folosim alte arme decât competiția electorală.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s