Ovidiu Nechita: „Voi demonstra că politica trebuie făcută pentru cetățean, nu pentru interesul unuia sau altuia!”

Ovidiu Nechita

1693 de persoane au semnat pentru susținerea candidaturii independente a politicianului Ovidiu Nechita. Acesta, după cum a anunțat în mediul virtual, va candida atât la președinția Consiliului Județean Brăila, cât și pentru funcția de consilier județean. Nechita susține, de asemenea, că intenționează să demonstreze că politica trebuie să fie făcută pentru cetățeni și că va pune la dispoziția brăilenilor întreaga sa pricepere, cărora le și mulțumește, de altfel, pentru susținerea candidaturii sale.
Precizăm că Ovidiu Nechita, în prezent consilier județean, candidează independent, fără susținerea vreunui partid politic, după demisia sa din PNL Brăila.
„Mulțumesc celor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la funcția de Președinte al Consiliului Județean Brăila și de consilier județean!
1693 de persoane au semnat pentru această candidatură! Mulțumesc fiecaruia în parte!
Voi demonstra că politica trebuie făcută pentru cetățean, nu pentru interesul unuia sau altuia!
Voi pune la dispoziția brăilenilor toată priceperea mea și voi munci pentru acest județ așa cum am făcut-o pentru familia mea în ultimiii 25 de ani!
Este o onoare și o responsabilitate să poți transforma totul în așa fel încât fiecare dintre noi să ducem un trai decent în acest județ și nu în altă parte.
Vă mulțumesc și mă înclin în fața dumneavoastră și promit să nu vă dezamăgesc!”, a scris Ovidiu Nechita pe pagina sa de media.

Sursă foto: Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s