„Târgul Național al Anticarilor și Buchiniștilor”, un târg plin de originalitate și istorie

Targul National al Anticarilor si Buchinistilor 2020

„Târgul Național al Anticarilor și Buchiniștilor”, de la Brăila, și-a deschis porțile, timp de câteva zile fiind punctul de atracție din centrul orașului de la malul Dunării. Precizăm că târgul, așa cum a subliniat primarul Viorel Marian Dragomir zilele trecute, a fost organizat cu ocazia aniversării „Zilelor Municipiului Brăila”.
Astăzi, strada Mihai Eminescu din Brăila a fost punctul forte de atracție al iubitorilor de antichități, mai mulți anticari expunându-și colecțiile inedite. Tablouri, piese de mobilier, lustre, bibelouri, veselă, argintărie, gablonzuri, colecții numismatice, de filatelie sau de ceasornice, sunt doar câteva dintre exponatele acestui târg. Nu au lipsit nici buchiniștii cu colecții de cărți, pornind de la volumele Sandei Braun până la renumitul roman „Roșu și negru”, al lui Stendhal.
În doar câteva cuvinte, se poate spune că întreaga stradă brăileană s-a încărcat astăzi de parfumul timpurilor trecute, piesele expuse fiind mărturii reale ale vremurilor ce au fost.
Pentru că imaginile fac mai mult decât o mie de cuvinte, vă invităm să admirați minunăția exponatelor „Târgului Național al Anticarilor și Buchiniștilor”, târg ce se desfășoară zilele acestea la Brăila, ediția 2020.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s