Campionatul Național de Autoslalom 2020 și-a încheiat cu brio etapele 2 și 3, desfășurate la Brăila!

Autoslalom 2020 (8)

Etapele 2 și 3 din cadrul Campionatului Național de Autoslalom 2020 s-au desfășurat la Brăila, în zilele de 8 și 9 august 2020, fiind organizate anul acesta de clubul Hobby Auto Sport Brăila. Conform precizărilor organizatorilor, acesta este primul circuit automobilistic stradal, de viteză, din Brăila, organizat după o pauză de 38 ani. Prima etapă a campionatului din acest an s-a desfășurat la Slobozia.
Sezonul 2020, al Campionatului Național de Autoslalom, programează un total de 4 etape, la Brăila desfășurându-se, în acest weekend, două dintre cele patru etape.
La finalul acestui eveniment sportiv național, după două zile de campionat, Valentin Nemțanu, promotorul acestei competiții și totodată președinte al Comisiei Naționale de Autoslalom, a declarat: „Este un campionat pe care îl coordonăm de 4 – 5 ani de zile, anul acesta având ceva probleme în organizare, dat fiind faptul că traversăm cu toți o perioadă cu pandemia, cu întreruperi. Concursurile acestea două trebuiau să se desfășoare undeva în luna mai. Au fost amânate și iată că, și deși am trăit săptămânile astea, două–trei în urmă, tot cu panica că se va întrerupe orice activitate, orice manifestare sportivă, iată că am terminat două etape. (…)
Mulțumesc foarte mult piloților pentru forma deosebită cu care s-au prezentat, cu mașini excelente.”

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s