Dan Păun (PPUSL) se declară șocat de problema clanurilor mafiote și de numărul răpirilor de minori

Dan PaunDan Păun, liderul PPUSL Brăila, se declară șocat de ce se întâmplă în țară în problema clanurilor interlope și crede că Poliția ar fi depășită de situație.
„Șocat sunt de ce se întâmplă în București cu clanurile interlope. Au căpătat atâta putere, și nu numai în București. Am văzut ce s-a întâmplat în Craiova, am văzut ce s-a întâmplat și prin Moldova. De ce se întâmplă în Brăila, știm și noi foarte bine. Deci, Poliția este clar depășită.”, a spus Dan Păun în cadrul conferinței de presă de astăzi, 05.08.2020.
În același timp, domnia sa consideră că nu lipsa dotărilor materiale ar fi problema: „Și acum nu pot să spun că e depășită că nu au echipamente, că au toți mașini, mașini cu aer condiționat. Când îi vezi, se plimbă încoace, se plimbă încolo, mai dau două – trei amenzi la o băbuță, sau la ce mai dau ei acolo, mai prind pe cineva cu radaru cu depășire de viteză (…) se întorc la birou, prezintă raportul ce bine au făcut ei, și și-au făcut datoria. (…) Și noaptea, cel puțin eu nu știu câți dintre polițiștii din Brăila mai lucrează noaptea. Pentru că seara, după ora nouă – zece, am mai avut ocazia să ies prin oraș și foarte rar am mai văzut câte un echipaj de poliție, două-trei plasate în două-trei locații în Brăila.”
Totodată, președintele PPUSL este alarmat și de numărul mare de răpiri de copii din România: „Fenomenul infracțional este în continuare, și am văzut o chestiune pusă pe internet. Am rămas surprins. Foarte foarte multe răpiri au fost, răpiri de copii, și Poliția nu face nimic. Poliția se ocupă numai de a verifica carantinarea, de a ne verifica să fim în autoizolare, să fim acasă. (…) Deci în primele șase luni, au fost dați dispăruți 2252 de minori. Eu întreb, dacă asta este situația la nivel național, la Brăila care este situația, că Poliția nu ne-a spus nimic niciodată. Poate or să îmi răspundă mie, prin intermediul dvs., și să ne spună și nouă dacă la Brăila a dispărut vreun copil, sau nu a dispărut, și dacă nu a dispărut, foarte bine, îi felicităm.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s