Cătălin Boboc: „Proiectul bazinului olimpic de înot de la Brăila a fost deblocat!”

bazinul olimpic de inot

„Proiectul bazinului olimpic de înot de la Brăila a fost deblocat!”, susține Cătălin Boboc, prefectul Județului Brăila, într-un mesaj publicat în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare.
Se pare că una dintre problemele importante ale sportului brăilean urmează să își găsească rezolvarea. Prefectul precizează ca săptămâna trecută s-a întâlnit, la București, cu directorul Companiei Naționale de Investiții, Manuela Irina Pătrașcoiu, pentru a discuta despre stadiile mai multor proiecte de infrastructură din Brăila, cum ar fi și cel al bazinului olimpic de înot.
„După cum bine știți, este un proiect important pentru Brăila, cu termen de finalizare martie 2016, dar care a suferit întârzieri pe fondul mai multor probleme apărute pe parcurs.
Una dintre acestea mi-a fost semnalată, recent, chiar de către constructor și era legată de achiziția echipamentelor de cronometrare pentru competiții.”, a mai spune Cătălin Boboc.
De asemenea, domnia sa a mai subliniat faptul că lucrările la bazinul olimpic vor fi reluate cât de curând: „Un subiect pe care l-am adus în atenția conducerii CNI, iar problema a fost rezolvată și s-a semnat contractul cu câștigătorul licitației, urmând ca lucrările la bazin să fie reluate în cel mai scurt timp.”
Prefectul Județului Brăila nu uită să amintească și de faptul că s-a discutat și despre situația mai multor proiecte depuse de mai multe primării din Județul Brăila: „Totodată, am mai discutat cu directorul CNI despre stadiile mai multor proiecte depuse de primăriile din județul Brăila pentru a veni cât mai repede cu eventuale completări sau clarificări.
De asemenea, reprezentanții CNI au anunțat deschiderea unei noi sesiuni de depunere a cererilor pentru proiectele privind asfaltarea drumurilor în unitățile administrativ teritoriale.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s