Față în față pe tabla de șah virtuală, CS „Micul Prinț” Brăila și Șah Club Galați

tabla sahÎn data de 02.08.2020, a avut loc meciul online de șah rapid (ritm de joc 15min +10 sec/jucător). Astfel, între echipele Șah Club Galați și CS „Micul Prinț” Brăila, în meciul tur, scorul a fost de 6,5 – 5,5 în favoarea gălățenilor.
Din echipa CS „Micul Prinț” Brăila au făcut parte: Pantazi Adrian, Preda Iulian, Oncescu Vlad, Giugiuc Andrei, Radu Victor Mihai, Oprea Paul Andrei, Florea Adrian, Parvu Alecsandra, Grădinaru Marius, Matei Adrian, Bogdan Ioan și Paraschiv Andrei.
Meciul retur a fost câștigat, de asemenea, tot de jucătorii de la Șah Club Galați cu scorul de 6-5.

Iulian Preda„Echipa CS „Micul Prinț” Brăila a fost formată din jucători foarte tineri, pepiniera clubului care, în această perioadă cu restricții, se află în “stagiu de pregătire” permanentă, atât individual cât și pe site-urile de specialitate.
Acest meci a avut loc la inițiativa d-lui arbitru național Lucian Jugaru, antrenor al Șah Club Galați. Rezultatul final 12,5- 11,5, cu diferență doar de 1 punct, arată că entuziasmul și plăcerea de a juca sunt la cote înalte. Așteptăm o relaxare mai profundă și vom iniția un meci revanșă dar, de această dată, în aer liber. Demne de remarcat la acest meci sunt debutul și rezultatele foarte bune ale jucătorilor: Oprea Paul Andrei, Parvu Alecsandra, Paraschiv Andrei și Radu Victor Mihai.”, a precizat pentru Știri Brăilene, liderul CS „Micul Prinț” Brăila, Iulian Preda.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s