Simona Drăghincescu, fost consilier județean, a fost numită subprefect al Brăilei!

Simona Draghincescu

Guvernul României a decis în ședința de ieri, 31.07.2020, să numească noi subprefecți în trei județe din țară, respectiv Brăila, Bacău, și Covasna.
Astfel, a fost numită în funcția de subprefect al Brăilei, fostul consilier județean Simona Drăghincescu, unul dintre politicienii cu vastă experiență în domeniu, ai Brăilei.
Cu această ocazie, în aceeași zi, domnia sa a adresat brăilenilor un mesaj virtual, pe o rețea de socializare: „În ședința de Guvern de astăzi (n.r. 31.07.2020) am fost numită în funcția publică de subprefect al jud. Brăila. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut de-a lungul timpului și mi-au acordat încrederea și dragostea LOR, necondiționat. Rămân aceeași!
Dragostea pentru voi, prietenii mei, pentru oameni, pentru dreptate și ADEVĂR mi-a dat putere să merg mai departe chiar și atunci când am simțit că nu mai pot.
M-am ridicat de jos și am mers mai departe. Vă mulțumesc!”
În urmă cu câteva zile, Simona Drăghincescu adresase un alt mesaj public, locuitorilor Județului Brăila, promițând să susțină profesionalismul, dreptatea și adevărul: „PROMIT să continui proiectele pe care le-am gândit și propus brăilenilor, pentru care mi-au acordat încrederea LOR, m-au votat și susținut atâta timp.
INDIFERENT de situație voi rămâne aceeași susținătoare a profesionalismului, dreptății și adevărului, împotriva minciunii și abuzurilor de orice fel, același OM pe care îl ȘTIȚI, cu bune și cu rele, în care puteți avea încredere ORICÂND, ORIUNDE.”
Se pare că acum domnia sa va avea toate șansele ca să pună în practică promisiunile făcute.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s