PNL Brăila a decis susținerea lui Cătălin Boboc pentru funcția de președinte al CJ Brăila și a lui Lucian Căprariu pentru cea de primar al Municipiului Brăila

Catalin Boboc, Lucian Caprariu

Se poate să fim Mândri din nou!
Astăzi, 29 iulie, Consiliul Director Județean al filialei PNL Brăila a decis susținerea, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila, a domnului Cătălin Boboc, lider și om de acțiune într-o perioadă grea pentru noi toți.
Totodată, auzind vocea brăilenilor care doresc acțiuni concrete dinspre ei, pentru ei am decis că împreună cu partidul Brăila Nouă să formăm o Alianță locală PNL- Brăila Nouă. Transmitem astfel un mesaj puternic de Unitate a dreptei locale și invităm și celelalte formațiuni politice care doresc să redea brăilenilor mândria de trai aici să ni se alăture. Sub noua alianță PNL-Brăila Nouă, anunțăm candidatura pentru postul de primar al municipiului Brăila al domnului Lucian Căprariu, a cărei experiență în dezvoltare urbană și regională îl recomandă cel mai bine în ințelegerea și rezolvarea problemelor acestei urbe.
Dragi Brăileni! Este mai important ca niciodată, să sancționăm prin votul fiecăruia politica sărăciei, pe care PSD, sub diveresele sale iterații, a dus-o în ultimii 30 de ani și să redăm Brăilei gloria de odionioară, a cărei singuri martori sunt clădirile emblematice ale orașului. Este timpul unui nou “prin noi înșine”, este timpul să ducem Brăila din nou la adevăratul său potențial.
Împreună, avem puterea să fim mândri din nou!

Biroul de presă PNL Brăila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s