Dan Păun despre criza actuală și gestionarea sa

Dan Paun

Consilierul municipal Dan Păun, liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Brăila, susține că își simte inteligența ofensată atunci când, după opinia sa, unii membri ai guvernului ies în mass-media susținând că vinovată de criza actuală se face greaua moștenire, lăsată de guvernul precedent.
„În momentul în care văd că membrii guvernului ies în mass-media și dau vina pe greaua moștenire, chiar îmi simt inteligența așa, ofensată, pentru că nu au venit la Guvern de ieri, nu au venit de alaltăieri, au venit de, iată în curând se face un an de zile.
În momentul în care vrei să vii la guvernare, îți asumi că știi ce se întâmplă acolo pentru că nu vii de pe stradă să intri în guvern, vine un om educat, un om care știe ce a făcut guvernul precedent, deci știe ce preia, iar metoda asta de a da vina pe precedenta guvernare este o mare, o mare lipsă de răspundere, pur și simplu. (…)”
Dan Păun este de părere că nu va mai dura mult și economia e posibil să înghețe: „Nu mai durează mult și o să ajungem să înghețe economia, ceea ce nu este bine deloc. Nu este bine deloc și o să ne doară foarte tare chestiunea asta pentru că nu știu cum o să putem rezolva mai departe.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s