Filarmonica „Lyra- George Cavadia” invită la un Recital cameral online, organizat cu ocazia „Zilei Internaționale a Dunării”

Afis - Ziua Internationala a Dunarii

Luni, 29 Iunie 2020, începând cu ora 13:00, brăilenii sunt invitați la un Recital online cu ocazia aniversării „Zilei Internaționale a Dunării”. Evenimentul va fi transmis în format LIVE STREAMING, atât pe canalul de YouTube al Filarmonicii „Lyra – George Cavadia” Brăila cât și pe pagina de facebook a filarmonicii. Prezintă col. Petrea Gogu.
În fiecare an, pe 29 iunie, la propunerea ţărilor dunărene şi sub auspiciile Comisiei Internaţionale pentru Protecţia Fluviului Dunărea (ICPDR), se serbează „Ziua Internațională a Dunării”. Activităţile organizate cu prilejul sărbătoririi „Zilei Internaționale a Dunării”, acordă o importanţă deosebită conştientizării şi participării populaţiei la eforturile de conservare a fluviului Dunărea. Obiectivul principal al acestor manifestări este acela de a implica cetăţenii ţărilor dunărene în multiple activităţi independente sau comune, desfăşurate pe plan local, naţional şi regional.
Anul acesta pe plan local, se va sărbători „Ziua Internațională a Dunării”, printr-o activitate cultural-muzicală inedită. Cvartetul de coarde al filarmonicii împreună cu Gheorghe Constantinescu – clarinet, vor prezenta un Recital Cameral online. Din program fac parte capodopere muzicale ale compozitorilor: Iosif Ivanovici, Paul Appleyard, Johannes Brahms, Sidney Bechet, Salvador Morlet și Ion Vasilescu.
Organizatorii acestui eveniment sunt Filarmonica „Lyra- George Cavadia” Brăila împreună cu Consiliul Județean Brăila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s